by dragonflyer 11d ago

Anyone else having problems viewing the pictures in Projects when you click on the project? I can see the pictures in the Projects Master Page, but when I click on an individual project to open it up and comment, the pictures are not there...Just me or anyone else?? I am using Firefox...

164689

by Sewmum1 10d ago

I haven't had any trouble and I use Firefox on my laptop and safari when I use my iPad. I received a notification that there was a Firefox update yesterday, I wonder if it was something to do with that. I updated it straight away. Saw a few lines of code in one post earlier today but I think that has gone now.

6995
by jrob Moderator 10d ago

Updates are going on. We appreciate your patience and will reward them with, well, I don't know, I'll have to think of something. :)

1 comment
dragonflyer by dragonflyer 10d ago

Oh, of course...updates... I didn't think of that...glad it is only temporary!! Thanks!

147189
by stock 10d ago

I have that problem too...wendy

10088
by philippeichhorn 10d ago

Yep, have that problem too. Yesterday there were only pictures in the post list and no reference in the post, today there is a small number in the post but still not picture.

Also sometimes a couple of SQL statements (programming code) seem to pop through the surface (usually colored font starting with SELECT ...), although that has gotten less today.

Using Chrome :)

116
by crafter2243 Moderator 10d ago

Sometimes updates are being done either by Miss Veronika or Windows. It bet it will be back to normal again.

1 comment
dragonflyer by dragonflyer 10d ago

Glad it is only temporary...didn't think of updates...

72056
by babash 10d ago

I had that problem the other day but not with every post only a couple of them. All I got was a square with an X in it.
All seems good now.

19658
by toogie 11d ago

No problem here....

69027
by asterixsew Moderator 11d ago

No problems for me either

82002
by mranderson 11d ago

No problems here. Hugs Marg

23488
by sdrise 11d ago

No I had not problem I use Google

89421